Maisto pristatymo startuolis „Wolt“ žengia į sostinę
Sparčiai Europoje auganti Suomijos maisto pristatymo bendrovė „Wolt“ spalio 5 d. oficialiai pradeda veiklą Lietuvoje. Vilnius – pirmoji „Wolt“ stotelė šioje ...
Sparčiai Europoje auganti Suomijos maisto pristatymo bendrovė „Wolt“ spalio 5 d. oficialiai pradeda veiklą Lietuvoje. Vilnius – pirmoji „Wolt“ stotelė šioje ...
2017 m. spalio 8 d., nuo 11 iki 18 val. įprastą Valstybės pažinimo centro ekspoziciją papildys Živilės Lukšytės pristatomas projektas „Lietuviškų ...
Viena didžiausių madų yra dieta – žmonės prisiskaito ir staiga nusprendžia, kad būtinai reikia keisti savo mitybą, bet mada ateina, ...
Rugpjūčio 20-ąją (sekmadienį) stoties rajone vyks gatvės festivalis „Gatvės bazaras“. Šis festivalis keičia miesto maisto kultūrą, čia žadama suburti smulkius ...
Prieš keletą metų gurmaniško burgerio mada pasiekė Vilnių ir pakeitė kulinarinį miesto veidą. Šiandien kokybiškas biurgeris – palaima mūsų skonio ...
Prekybos tinklas „Maxima“ pastebi, kad jog pirkėjai vis labiau rūpinasi sveika ir subalansuota mityba. Kaip rodo šiemet atlikta lojalių pirkėjų ...
Ant žarijų keptais mėsos patiekalais įprasta puikuotis šiltesnio klimato šalyse, tačiau vienas tokių valgių jau yra tapęs kone neatsiejama lietuviškos ...
Liepos 27 d. Vilniuje trečią kartą įvyks gurmė burgerių festivalis „Vilnius Burger Fest“. Kelis tūkstančius gero maisto mėgėjų sutraukiantis renginys ...
Keliaujant užsienyje, o tiksliau Didžiojoje Britanijoje, kartas nuo karto patikdavo paskanauti greitu maistu – žuvimi ir bulvytėmis, vietinių labiau žinomi ...
Kodėl svarbu keliauti ir ragauti? Gastronominio turizmo specialistų teigimu, keliautojai per maistą įgyja tokių pat patirčių kaip ir per dailę ...
Atnaujinta Neries krantinė atgyja, o prie jos - vis daugiau veiksmo. Birželio 8 dieną visi vilniečiai ir miesto svečiai kviečiami ...
Ne pirmą veiklos dešimtmetį skaičiuojantys Lietuvos restoranai fiksuoja radikaliai pakitusius skonio kultūros ir lankytojų įpročių pokyčius. Puskilogramines porcijas ir degtinės ...
Kulinarinis turizmas yra absoliutus fenomenas ir sparčiausiai auganti turizmo rūšis tiek pasaulyje, tiek ir Lietuvoje. Turizmo departamentas siūlo susipažinti su ...
Restauruotame Vilniaus senamiesčio kampelyje, šalia Vilniaus rotušės, buvusiame amatininko name, įsikūrė ir iki šiol gyvuoja restoranas „Amatininkų užeiga“. 82 vietas ...
Lietuvoje sparčiai daugėjant restoranų darosi sunku atskirti, kuri vieta – išties gera ir verta dėmesio, o kur užsukus gali tekti ...
Vasario mėnesį duris atvėręs Martyno Praškevičiaus restoranas „Džiaugsmas“ jau turi savo nuolatinių lankytojų būrį, kurie su džiaugsmu ragauja vis naujų, ...
Antrą kartą Lietuvoje startuoja projektas „30 geriausių restoranų“. Ta proga pirmąją vietą 2016 metų sąraše užėmusiame restorane „Stebuklai“ šįryt buvo ...
Susitikus su maisto ir vyno žinove Urte Mikelevičiūte ir paklausus, kaip sekasi darbai, užteko išgirsti vieną žodį – daug. Pasak ...
Gero maisto mėgėjai žino, kad dukart geriausiu šalyje pripažinto virtuvės šefo Deivydo Praspaliausko patiekalai ilgam išlieka atmintyje, o renginiai niekada ...
Praėjusiais metais pirkėjų krepšeliuose septynios iš dešimties prekių buvo lietuviškos, rodo prekybos tinklo „Maxima“ duomenys. Populiariausi vietiniai produktai yra batonas, ...
© 2012-2022, UAB "Naujosios medijos grupė". Visos teisės saugomos.