Renginiai

Degustacinė vakarienė su alaus someljė Ričardu Barakūnu restorane „Le BonJour“

Prancūzų restoranas „Le BonJour“, garsėjantis puikiais prancūzų patiekalais, subtilia provanso aplinka, jaukia ir šilta atmosfera kviečia į gurmanišką renginį. Renginio metu bus derinami keturi prancūzų virtuvės patiekalai su išskirtinio alaus stiliais. Skonių dirigentas – Ričardas Barakūnas.

Vakaro metu Ričardas Barakūnas atskleis alaus etiketo bei skonių derinimo subtilybes.

Visi patiekalai dus derinami su pasirinktais alaus stiliais apie kuriuos papasakos alaus someljė Ričardas Barakūnas.

 

Vieta – restoranas „Le BonJour“, Gedimino pr. 46, Vilnius
Laikas – Sausio 26 d., 18 val.

Renginio metu ragausime tradicinių prancūziškų patiekalų:

– Virtuvės šefo gamintą Foie gras paštetą;
– Klasikinį prancūzų pyragą Quiche lorraine;
– Midijas su šafrano padažu bei
– Desertą Tarte tatin

 

Degustacinės vakarienės bei gėrimų kaina asmeniui – 30 eur.

Numatoma vakarienės trukmė – 1,5 – 2 val.

Būtina išankstinė registracija telefonu 868890411 (I-V), 868801483 arba el. paštu [email protected]

 

Internetinis puslapis www.lebonjour.lt
Facebook puslapis čia.

Įvertink šį straipsnį
Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!
0 skaitytojai (-ų) įvertino
Iki šiol nėra įvertinimų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

 

Užsisakyti komentarų pranešimus
Pranešti apie
guest
0 Komentarai
Atsiliepimai
Peržiūrėti visus komentarus
Rekomenduojamas VIDEO
Back to top button