Vilniaus senamiestyje atidarytas naujas restoranas
Palangos restorano „Vila Komoda“ virtuvės šefas Martynas Meidus imasi naujo projekto – kartu su akcininkais Vilniuje atvėrė restorano „Motif“ duris. ...
Palangos restorano „Vila Komoda“ virtuvės šefas Martynas Meidus imasi naujo projekto – kartu su akcininkais Vilniuje atvėrė restorano „Motif“ duris. ...
Lapkričio 7-13 d. visoje Lietuvoje vyksiančioje Gastronomijos savaitėje dalyvaujantys restoranai jos temai – skonių kelionės – atskleisti pasitelkia ir jų virtuvėse dirbančių ...
Viešbutis „Radisson Blue Royal Astorija“ – pirmasis tarptautinis viešbutis Lietuvoje, jame yra įsikūręs ir vilniečių bei miesto svečių pamėgtas restoranas ...
Kulinarinės patirtys tampa vis svarbesne kelionių dalimi. Garsas apie išskirtinius restoranus sklinda toli už miesto ir šalies ribų ir įkvepia ...
Lietuvos restoranams - vadinamieji Skandinavijos „michelinai“. Prestižinis Skandinavijos restoranų gidas „White Guide” trečią kartą reitingavo Lietuvos restoranus. Net septyni iš ...
Trečią kartą vykstantys „30geriausių restoranų“Lietuvoje rinkimai bendradarbiaujant su indų ir interjero detalių prekės ženklu „iittala“artėja link svarbiausių įvykių. Šiandien yra ...
Kasmet vis daugiau dėmesio sulaukiantis Lietuvos restoranų reitingavimo projektas „30 geriausių restoranų“ šiemet pristato naujieną. Iki pagrindinių geriausių šalies restoranų ...
Po trumpos pertraukos Vilniuje, Trakų gatvėje duris atvėrė atsinaujinęs restoranas „Dublis“, kuris, siekdamas puoselėti vietinę, sveiką ir subalansuotą maisto kultūrą, ...
Kiekvienoje šalyje maisto kultūra yra suvokiama skirtingai. Italijoje ar Ispanijoje, ko gero, sunku įsivaizduoti vakarienę be ilgų pokalbių, skubant, o ...
Ne paslaptis, jog eidama pietauti į miestą, aš visuomet stengiuosi pasirinkti naują, dar nebandytą restoraną. Taip ne tik aplankau skirtingas ...
Autorės: Roberta Venslovienė, Gabrielė Snieganaitė, www.pietųpertrauka.lt, Šaltinis: Delfi.lt Kasdien tūkstančiai dirbančių miestiečių ieško kokios nors maitinimo vietos savo pietų pertraukai – tokios, kurioje ...
Birželio 29-ą dieną virtuvės šefas Deivydas Praspaliauskas Vilniaus senamiestyje atidaro naują restoraną „Amandus“. Atidarymo išvakarėse jis sukvietė artimiausius bičiulius – ...
Vakarieniauti vonios kambaryje virš galvos kabant išskalbtiems apatiniams iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti keista, tačiau išvydus čia pat besisukiojantį kolektyvą ...
© 2012-2022, UAB "Naujosios medijos grupė". Visos teisės saugomos.