Atnaujinama legendinių lietuviškųjų „karvučių“ gamyba: receptas net 1969 metų

Komentarai 4

  1. Moteris says:

    Laukiame Rokiškio karpučių! Malonu žinoti kad kažkas ryžtasi tokiai avantiūras!

  2. Katė Kurioje gi vietoje yra lygiai toks komentaras? Gal parodytumėte? says:

    Jeigu į saldainius nedėsite RAPSŲ aliejaus, tikrai pirksime. Geriau truputį brangesni, bet kad būtų geresnės kokybės. SĖKMĖS!

  3. Katė says:

    Jeigu į saldainius nedėsite RAPSŲ aliejaus, tikrai pirksime. Geriau truputį brangesni, bet kad būtų geresnės kokybės. SĖKMĖS!

  4. Brolis says:

    Mes Lavijoj jau seniai atkurem ir jums parduodam.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *


TAIP PAT SKAITYKITE

Reklama

Ar važiuosite (važiuotumėte) į Nidą „Pajūrio ekspresu“ net 7 valandas?

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist