Viršuliškėse atidaryta moderniausia tekstilinė automobilių plovykla šalyje

Ketvirtadienio vakarą kviestinė Vilniaus publika rinkosi į valymo paslaugas teikiančios bendrovės „Ainava“ padėkos vakarą. Renginys vyko prieš keletą savaičių duris atvėrusioje moderniausioje šalyje tekstilinėje automobilių plovykloje.

Tai pirmoji Vokiečių gamintojo “Christ” tekstilinė plovykla Vilniuje. Linijos pajėgumas – 80 automobilių per valandą. Naudojamos saugios plovimo technologijos ir aukštos kokybės cheminės priemonės. Švaros centras yra strategiškai patogioje Vilniaus dalyje – Pilaitės pr., Višuliškėse.

Nuotr.: Tomas Lukšys

Daugiau nei 20 metų gyvuojančios įmonės „Ainava“ įkūrėjas Arūnas Jaseliūnas susirinkusiems klientams, verslo partneriams bei komandai dėkojo už ilgametį bendradarbiavimą ir džiaugėsi sėkminga verslo plėtra.

„Du dešimtmečius dirbame tam, kad kurtume išskirtinę kokybę savo klientams. Po ilgus metus trukusių ieškojimų nusprendėme investuoti į verslo plėtrą ir pradėti naują automobilių švaros erą Lietuvoje. Už ilgametį darbą kartu esame dėkingi savo klientams, partneriams bei mūsų komandai. Už galimybę plėstis sakome ačiū ir mūsų partneriui „Swedbank“, – kalbėjo bendrovės „Ainava“ generalinis direktorius Arūnas Jaseliūnas.

 

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

0 skaitytojai (-ų) įvertino

Iki šiol nėra įvertinimų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Rekomenduojami VIDEO

Susiję straipsniai

Reklama

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist