72 proc. Lietuvos gyventojų, pasirinkę valgyti ne namuose, noriai išbando dar neatrastus, naujus skonius, rodo „Norstat“ ir „McDonald‘s“ atliktos apklausos duomenys. Reaguodamas į didelį žmonių susidomėjimą atrasti ir išbandyti naujoves, restoranų tinklas „McDonald‘s“ gurmaniškų mėsainių linijoje „Maestro“ pristato tris naujus originalius mėsainių receptus. Nuo šiandien, rugsėjo 13 d., naujuosius „Maestro“ mėsainius su jautiena, vištiena ar gruzdintu sūriu galima įsigyti visuose „McDonald‘s“ restoranuose Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje.
„Esame pirmaujantis restoranų tinklas Baltijos šalyse, taigi visuomet ieškome naujų būdų, kaip nustebinti Lietuvos, Latvijos ir Estijos gyventojus naujomis ir unikaliomis skonio patirtimis. Kaip rodo apklausa*, mūsų regiono gyventojai yra skonio atradėjai, noriai ieškantys ir išbandantys restoranų naujoves. Taigi, skonių atnaujinimas svarbus renkantis meniu patiekalus ir pačius restoranus. 74 proc. respondentų iš Lietuvos vertina „McDonald‘s“ restoranų „Maestro“ linijos mėsainių kokybę. Todėl su dideliu džiaugsmu šiandien pristatome savo meniu naujienas – tris unikalius „Maestro“ mėsainius, kurie tinkami ir greitam užkandžiui, ir šventiniam pasilepinimui. Esu tikras, kad naujuosius „Maestro“ mėsainius įvertins ir išrankiausi gurmanai“, – sako „McDonald‘s“ generalinis direktorius Baltijos šalyse Vladimiras Janevskis.
Šiais metais „McDonald‘s“ sukūrė net tris gurmaniškus „Maestro“ receptus – su jautienos, vištienos ir gruzdinto sūrio paplotėliais. Šie mėsainiai džiugina tik šviežiausiais ir aukščiausios kokybės „McDonald‘s“ tiekėjų ingredientais, tarp kurių: jautiena, vištiena bei sūris, kurie yra naudojami kaip mėsainių pagrindas, šviežios daržovės ir žalumynai, bandelės ir įvairūs padažai.
Jautienos „Maestro“ mėsainiui „McDonald‘s“ naudojo jautienos, gruzdinto sūrio paplotėlio, sultingo pomidoro, rūkytos šoninės, romaninių salotų, Chalapos aitriųjų paprikų, smulkintų baltųjų svogūnų, šviežios bandelės ir „McBacon“ padažo derinį.
Vištienos „Maestro“ mėsainio skonį „McDonald‘s“ išreiškė su „Pico“ traškia vištiena, ementalio sūriu, pomidorais, traškiu salotų mišiniu, raudonaisiais kopūstais, smulkintais baltaisiais svogūnais, minkšta bandele, gaivia grietine su smulkintais česnakų laiškais bei itin skaniu „Chipotle“ padažu.
Gruzdinto sūrio „Maestro“ mėsainio skonis buvo sukurtas naudojant sūrio paplotėlį, pomidorą, salotų mišinį, raudonąjį kopūstą, smulkintą baltąjį svogūną, šviežią bandelę, gaivią grietinę su česnakų laiškais ir kreminį „Chipotle“ padažą.