Degalinių tinklo „Statoil“ savininkai Lietuvą pasirinko testui, kurio rezultatai  ir lietuvių skonis lems, kokie nauji šviežio maisto standartai bus įdiegti 2,7 tūkst. degalinių visoje Europoje. Kanados kapitalo grupei „Couche-Tard“ priklausančioms degalinėms Lietuvoje ir Norvegijoje patikėta išgryninti, kokia patirtis vietoje kepant duoną ir gaminant visiškai šviežius sumuštinius, nusistovės kitose tinklo degalinėse.

„Statoil“ tapo pirmuoju degalinių tinklu Lietuvoje, kuris pasiūlė visiškai šviežiai paruoštus sumuštinius. Testinis projektas vyksta 15-oje degalinių, esančių Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Lazdijuose, Kryžkalnyje, Elektrėnuose, Joniškyje, Kalvarijoje ir naujai atidarytoje degalinėje netoli Garliavos.

„Šviežių sumuštinių projekte Europoje dalyvaujame kartu su Norvegija: toks pat skaičius degalinių abiejose šalyse išbandys kokybiškai naujo lygmens maisto populiarumą, procesų efektyvumą ir vėliau savo patirtį perduos kitoms šalims. Degalinės parinktos taip, kad pasiektume įvairius klientus: keliaujančius greitkeliais, užsukančius miesto centre ar kaip tik – užmiestyje“, – sako Lietuvos „Statoil“ degalinių tinklą valdančios bendrovės „Circle K Lietuva“ vadovas Skirmantas Mačiukas.

Šviežių sumuštinių projektą „Statoil“ įgyvendina kartu su virtuvės šefu iš Italijos Gian Luca Demarco, kuris sukūrė originalias receptūras ir asmeniškai apmokė kiekvienos degalinės darbuotojus, dirbsiančius su šviežiu maistu.

„Statoil“ šviežių sumuštinių projekto pažiba – ekologiška įvairių grūdų tamsi fokačija, tradicinė plokščia mielinė itališka duona, pagardinta saulėgrąžų sėklomis ir linų sėmenimis. Lietuvoje ji kepama specialiai pritaikytose krosnyse bei derinama su šalyje mėgstama silke bei karamelizuotais svogūnais. Dar vienas tradicinis lietuviško skonio sumuštinis bus ruošiamas su fokačija, šalto rūkymo kiaulienos filė ir marinuotais agurkėliais.

Vienas populiariausių sumuštinių submarinas taip pat siūlomas atnaujintas, su vietoje iškepta šviežia bandele, kurios viduje – kumpis, gauda sūris ir majonezas.

Norintieji rytą pradėti su kava ir kruasanu, gali mėgautis kruasano sumuštiniu su kumpiu ir sūriu. Specialiai vegetarams siūlomas kruasanas su mocarela ir pomidorais. Mėgstantieji sumuštinius su prancūziška duonele gali pasirinkti net iš trijų variantų: šviežią sumuštinį su kepta vištienos filė ir pomidorais, taip pat – su pagal specialų šefo receptą parūkyta bei vytinta jautiena, ir su saliamiu bei sūriu.

„Sveikatingumo, rūpinimosi savimi tendencijos Lietuvoje ir visame pasaulyje stiprėja, tampa vis aktualesnės. Siekiame būti lyderiais diegiant naujoves ir keliant kokybės kartelę. Būtent kokybę laikome savo vizitine kortele: pradedant profesionalaus virtuvės šefo receptais bei mokymais, žaliavų kokybe ir baigiant griežta maisto sauga. Šviežiai gaminamų sumuštinių pasiūla po kurio laiko atsiras ir kitose Europos šalyse.  Mes tampame tramplinu į naują tarptautinę patirtį ir turime galimybę su ja susipažinti pirmieji“, – teigia „Circle K Lietuva“ rinkodaros vadovė Renata Timoščik.

„Circle K Lietuva“ valdo 80 degalinių tinklą: 68 visapusio tarnavimo „Statoil“ degalines ir 12 automatinių Statoil 1-2-3 degalinių.

Degalinių tinklas „Statoil“ šiemet planuoja plėtros šuolį ir 10 mln. eurų viršijančias  investicijas. Įgyvendinus suplanuotą plėtrą, „Circle K Lietuva“ priklausys 74 visapusio aptarnavimo ir 12 automatinių degalinių 1-2-3.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

1 skaitytojai (-ų) įvertino

Iki šiol nėra įvertinimų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Rekomenduojami VIDEO

Susiję straipsniai

Reklama

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist