Investicijų į nekilnojamąjį turtą (NT) kompanija „Hanner“ 2019 metais į NT projektus planuoja investuoti 72 milijonus eurų. Didesnę investicijų dalį bendrovė skirs Latvijoje ir Rumunijoje plėtojamiems projektams – 38 mln. eurų, į Lietuvoje plėtojamus gyvenamuosius ir komercinius projektus planuojama investuoti 34 mln. eurų.

Planuojamos investicijos Lietuvoje

Į komercinio NT projektus Lietuvoje „Hanner“ šiemet planuoja investuoti 20 mln. eurų., 14 mln. eurų planuojama investuoti į gyvenamojo NT plėtrą.

Į šiuo metu statomą ir dar vieną planuojamą „Paparčių namų“ Šnipiškėse etapus bus investuota 3,8 mln. eurų. Į „Centro rezidencijos“ kvartalo plėtrą per šiuos metus bus investuota 5,8 mln. eurų. Investavus 1,6 mln. eurų planuojama baigti „Žvėryno namų“ ir „B23“ kvartaluose atliekamus darbus. Dar 3 mln. eurų planuojama investuoti į naują gyvenamąjį projektą Vilniuje. Sostinėje „Hanner“ 2019 metais planuoja rinkai pateikti 397 naujus butus.

Didžiausios investicijos į Lietuvoje plėtojamą kompanijos komercinį NT bus nukreiptos į jau pradėto verslo centro „Business Stadium North“ statybas, kur bus investuota 11 mln. eurų, o į jau pastatyto „Business Stadium West“ baigiamuosius darbus bus investuota 3 mln. eurų.

Dar 6 mln. eurų kompanija yra numačiusi skirti naujo biurų pastato plėtrai sostinėje, kurio detalūs sprendiniai kol kas dar derinami.

Planuojamos investicijos Latvijoje ir Rumunijoje

Į komercinio NT projektus Latvijoje ir Rumunijoje kompanija 2019 metais investuos 21 mln. eurų, dar 17 mln. eurų planuojama investuoti į daugiabučių projektus abiejose šalyse.

Latvijoje statomo komplekso „Jauna Teika“ gyvenamosios dalies ir komercinės dalies statytoms bus skirta viso 25 mln. eurų. Planuojama, kad pagrindiniai kvartalo statybos darbai bus baigti dar per šiuos metus. Užbaigus viso komplekso statybas bendros investicijos perkops 140 mln. eurų.

Rumunijoje šiais metais 13 mln. eurų bus investuoti į buvusios alaus gamyklos teritorijos konversijos projektą, kuriame bus statomi daugiabučiai namai ir verslo centras.

2018 metų investicijos ir rezultatai

„Hanner“ 2018 m. iš viso investavo 60 mln. eurų: Latvijoje ir Rumunijoje investuota 29 mln. eurų, į Lietuvoje plėtojamus gyvenamuosius ir komercinius projektus buvo investuota 31 mln. eurų.

„Hanner“ 2018 metais Lietuvoje pardavė – 456 butus, daugiausiai per visą veiklos laikotarpį 

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

0 skaitytojai (-ų) įvertino

Iki šiol nėra įvertinimų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Rekomenduojami VIDEO

Susiję straipsniai

Reklama

Ar per sakurų žydėjimą turi būti draudžiamas eismas Upės gatve?

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist