Lietuvis šefas už dienos darbą gaudavo po 5 tūkst. eurų
„Jeigu čia Lietuvoje dirbi už 100 eurų per dieną, tai ten už kokius 5000 eurų per dieną, o važiuoji maždaug ...
„Jeigu čia Lietuvoje dirbi už 100 eurų per dieną, tai ten už kokius 5000 eurų per dieną, o važiuoji maždaug ...
Po 4 metų pertraukos į Lietuvos gastronomijos pasaulį sugrįžta konkursai „Geriausias Lietuvos Jaunasis Virėjas 2022“ ir „Geriausias Lietuvos Virėjas 2022“, skaičiuojantys ...
Tailando „Geležinis šefas“ Chumpol Jangprai, Tailando virtuvės „Michelin“ žvaigždutės restorano „R' HAAN“ Bankoke vadovas ir šefas 2019 m. rugsėjo 4-9 ...
Kuo unikalūs Baltijos regiono skoniai? Virtuvės šefas Andrius Kubilius, neseniai pradėjęs diriguoti restorano „Dublis“ komandai, pastaruosius mėnesius leido ieškodamas atsakymo ...
Gero maisto mėgėjai žino, kad dukart geriausiu šalyje pripažinto virtuvės šefo Deivydo Praspaliausko patiekalai ilgam išlieka atmintyje, o renginiai niekada ...
Lietuvoje būti virėju dabar taip pat madinga kaip kadaise būti didžėjumi ar fotografu, o naujų, konceptualių ir stebinančių restoranų skaičius ...
© 2012-2022, UAB "Naujosios medijos grupė". Visos teisės saugomos.