Tradicija tapęs renginys, sūrio galvos, sveriančios apie 40 kilogramų, skaldymo ceremonija.

Sūrių parduotuvė “Say Cheese”, vasario 8 d. 14 val, kviečia visus ne tik pasimėgauti pačiu procesu, bet ir paragauti sūrio karaliaus Parmigiano Reggiano PDO nuo ką tik suskaldytos galvos.

Šis sūris atkeliavo iš Italijos, pagamintas iš žalio (nepasterizuoto) pieno, turi specialią kokybės tikrinimo komisiją ir daug kitų įdomių subtilybių, kurias sužinosite apsilankę pas mus.

Pirmas pusvalandis po suskaldymo yra ypatingas, nes sūris pirmą kartą gauna oro ir generuoja ypatingai ryškų kvapą ir skonį.

Sūrio ekspertas Vytautas Vaga papasakos ir pademonstruos, kaip tai atlikti taisyklingai.

Kur? SAY CHEESE (Halės turgus)

Kada? Vasario 8 d. (šeštadienis) 14:00 val.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

14 skaitytojai (-ų) įvertino

Iki šiol nėra įvertinimų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Rekomenduojami VIDEO

Susiję straipsniai

Reklama

Ar per sakurų žydėjimą turi būti draudžiamas eismas Upės gatve?

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist