Įvairiais garsais, judesiu alsuojantis Vilnius, daugybės atlikėjų pasirodymai, gyva muzika viešojo transporto stotelėse ir dviračiais po miestą judantis choras – šeštadienį sostinėje įvyko 15-oji Gatvės muzikos diena.

Jau ne pirmus metus prie renginio prisijungė JUDU komanda – „Susisiekimo paslaugos“. Kartu su savo gerais bičiuliais choru „ARTyn“ šeštadienį įmonė vėl dovanojo vilniečiams pasirodymus „Ratuotoje muzikos dienoje“.

„Gatvės muzikos diena neabejotinai yra vienas tų renginių, kurie visą Vilnių tiesiogine to žodžio prasme išjudina. Jau tradiciškai vilniečius ir svečius pakvietėme į ant dviračių judančio choro pasirodymus, o taip kartu kvietėme po miestą judėti darniai – dviračiais, paspirtukais, viešuoju transportu ar pėsčiomis, o automobilį palikti pailsėti namuose“, – sako „Susisiekimo paslaugos“ komunikacijos vadovė Miglė Bielinytė.

Choras dviračiais judėjo po visą miestą, o maršrutas apėmė naujai nutiestas dviračių takų atkarpas ir įvairias viešojo transporto stoteles – garsai, judėjimas mieste ir kūno perkusija susiliejo į visumą.

Choristai miesto gatvėmis keliavo pasipuošę visus judumo būdus sostinėje vienijančio vardu JUDU marškinėliais. Taip ne tik sveikindami keleivius, bet ir kviesdami kelionėms po Vilnių rinktis darnius judumo būdus.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

1 skaitytojai (-ų) įvertino

Iki šiol nėra įvertinimų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Rekomenduojami VIDEO

Susiję straipsniai

Reklama

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist