PramogosRenginiai

Atostogų Guru kelionių įspūdžių konferencija sugrįžta

Šių metų kovo 5 d. sugrįžta antrus metus iš eilės organizuojama kelionių įspūdžių konferencija „Atostogų Guru”, kurioje žinomi keliautojai ir pramogų pasaulio atstovai dalijasi savo autentiškais atostogų įspūdžiais. Sekmadienio popietę su kelionių pasakojimais nusprendę praleisti vilniečiai „Vilnius Tech Park” vyksiančiame renginyje turės galimybę išgirsti 6 įdomius kelionių entuziastus, tarp kurių – vienas žinomiausių Lietuvoje virtuvės šefų Liutauras Čeprackas, reklamos kūrėja ir dainininkė Dovilė Filmanavičiūtė, daugybę pasaulinių apdovanojimų pelnęs bekelės ultramaratonininkas Gediminas Grinius ir kiti.

„Džiaugiamės, kad pernai organizuota pirmoji „Atostogų Guru” konferencija sulaukė didelio susidomėjimo. Svarstydami, kaip galėtume pratęsti šį renginį pamatėme, kad paskutiniu metu poreikis dalytis nesuvaidintais kelionių įspūdžiais ypač sustiprėjo: vis dažniau patys keliautojai buriasi į įvairius klubus ir renkasi į susitikimus pasidalinti savo istorijomis. Norime tapti tos keliautojų bendruomenės dalimi, todėl užuot visas jėgas skyrę vienai koncentruotai metinei konferencijai, nutarėme organizuoti dinamiškesnių renginių ciklą ir pakviesti susitikti keliautojus kartą per sezoną,” – teigia vienas iš renginio sumanytojų, kelionių organizatoriaus „AirGuru” plėtros vadovas Justas Albertynas.

Atostogų Guru kelionių įspūdžių konferencija sugrįžta!

 

Pasak J. Albertyno, tokiu būdu atsiranda galimybė greičiau reaguoti į naujas kelionių tendencijas, prisitaikyti prie skirtingų sezonų ir renginius organizuoti ne tik sostinėje, bet ir kituose Lietuvos miestuose – pavyzdžiui, vasarą aplankyti pajūrio kurortus, kur žmonių srautas didžiausias.

„Atidarydamas skirtingų virtuvių restoranus stengiuosi edukuoti lietuvius apie pasaulio skonių įvairovę: juk Japonija nėra tik sušiai, o Italija – ne vien makaronai su picom. Žinoma, tikrąjį skonį geriausia galima pajusti būnant vietinėje kultūroje, ragaujant autentiškų vietinių virtuvės meistrų pagamintų patiekalų. Gastrokelionės jau seniai tapo mano aistra, tad tikiuosi, kad bent šiek tiek galėsiu ja užkrėsti ir konferencijos lankytojus,” – teigia vienas iš kovo 5 d. konferencijos pranešėjų, virtuvės šefas Liutauras Čeprackas. Apie maisto ir kelionių tendencijas konferencijoje taip pat pasakos maisto tinklaraštininkė ir kulinarijos studijos „Čiop Čiop” vadovė Urtė Mikelevičiūtė.

 

Šiais metais konferencijoje daugiau dėmesio bus skiriama aktyviam sportui ir laisvalaikiui: apie netikėčiausius bekelės bėgimo maršrutus pasakos ultramaratoninkas Gediminas Grinius, o tik iš aukščiausios Pietų pusrutulio viršūnės Akonkagvos grįžęs alpinistas Tadas Jeršovas dalinsis įspūdžiais apie aukščiausias pasaulio viršukalnes. Be to, konferencijos svečiai turės išskirtinę galimybę išgirsti ir žurnalisto Pauliaus Ramanausko įspūdžių iš karštųjų pasaulio taškų: Sirijos, Ukrainos, Irako.

 
Data ir laikas: 2017 m. kovo 5 d. (sekmadienis) 12 – 16 val. (durys atidaromos 11:30 val.)

Vieta: Vilniaus technologijų parkas „Vilnius Tech Park” (Antakalnio g. 17, Vilnius)

Renginio puslapis: https://www.facebook.com/atostoguguru/
Įvertink šį straipsnį
Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!
0 skaitytojai (-ų) įvertino
Iki šiol nėra įvertinimų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Užsisakyti komentarų pranešimus
Pranešti apie
guest
0 Komentarai
Atsiliepimai
Peržiūrėti visus komentarus
Rekomenduojamas VIDEO
Back to top button