Išskirtiniais vaizdo klipais garsėjantys vilniečiai „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ pristato savo naujausią darbą „Gabalas antimaterijos“ iš albumo „Nieko nereikia daryt“. Grupė vaizdo klipą anonsavo balandžio 1 dieną paskelbusi apie nusileidimą Marso planetoje ir kosmoso agentūros NASA užsakymą naujai dainai apie paslaptingą antimateriją.

Šiandien muzikantai dalinasi nauju kūriniu, prie kurio darbas truko daugiau nei metus. „Nepaisant to, kad šiame klipe panaudota nemažai skaitmeninių efektų, visgi neišsižadėjom, savo pamėgtų analoginių“, – juokauja muzikantai. „Klipe panaudotas mūsų rankomis sukaltas „skraidantis“ garažas ir patys madingiausi visoje Saulės sistemoje skafandrai.“

Darbai prie klipo „Gabalas antimaterijos“ startavo dar pirmojo karantino metu pernai pavasarį, kai buvo pradėtas kurti scenarijus, filmavimai prasidėjo rugpjūtį, o vėliau beveik pusmetį vyko postprodukcijos darbai.

„Esame tikri, kad mūsų klausytojai viską supras, nes visi esam prisijungę prie bendros Visatos sąmonės“, – įsitikinę „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“.

Naujausią vaizdo klipą kartu su muzikantais kūrė kūrybos agentūra „Stepdraw“, o režisavo Irena Kunevičiūtė, kartu su grupe jau sukūrusi vaizdo klipus „Artūras“ bei M.A.M.A. muzikos apdovanojimuose 2019 metų vaizdo klipu pripažintą „Daug dienų“.

„Gabalas antimaterijos“ – naujausias „Antikvarinių Kašpirovskio dantų“ singlas iš trečiojo grupės albumo „Nieko nereikia daryt“. Šis albumas praėjusiais metais tapo populiariausiu leidybos kompanijos M.P.3 2020 metų albumu.

Radijo stotims pristatytas ir „Gabalo antimaterijos“ radijo singlas bei specialiai sukurtas remiksas „MADISKO F***n’ Kossmoss Mix“, kuris jau šį penktadienį pasirodys ir visose skaitmeninėse muzikos platformose.

„Gabalas antimaterijos“ – jau šeštasis vaizdo klipas, pristatantis naujausio grupės albumo dainas. Anksčiau buvo išleisti „Mažulė“, „Mangai“, Indijoje nufilmuotas „Nieko nereikia daryt“, „Kalėdų senelio arija“ ir galiausiai „Artūras“ vaizdo klipai.

Pastarasis turėjo anonsuoti 2020 metų koncertų turą „Artūrą“. Dėl žinomų priežasčių turas neįvyko, tačiau Irenos Kunevičiūtės režisuotas klipas liko gyventi savo gyvenimo ir šiemet „Klipvid“ apdovanojimuose buvo nominuotas geriausiųjų penketuke režisieriaus nominacijoje.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

4 skaitytojai (-ų) įvertino

Iki šiol nėra įvertinimų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Rekomenduojami VIDEO

Susiję straipsniai

Reklama

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist