MadeinVilnius.lt – Vilniaus naujienų dienoraštis
Oro uostas

Vilniaus oro uosto keleivių laukia naujos koncepcijos picerijos

Vilniaus oro uosto išvykimo terminale duris atvėrė ir maisto mylėtojų jau laukia naujos koncepcijos „Charlie Pizza“ picerija. Naujoji maitinimo vieta tiek savo meniu, tiek interjerą pritaikė skubančių išvykstančių keliautojų poreikiams.

Šengeno zonoje tarp laipinimo vartų A11 ir A14 įsikūrusioje 135 kv. m picerijoje keliautojai jau gali paragauti vietoje kepamų picų ir kitų patiekalų, pritaikytų oro uosto svečių poreikiams. Kiek anksčiau, vasario pradžioje, buvo atidaryta ir 80 kv. m užimanti picerija ne Šengeno zonoje. Ji įsikūrusi prie A8 laipinimo vartų. Lietuvos oro uostų Komercijos direktorius Justinas Stepšys sako, kad picerijų atidarymas – dar vienas svarbus Vilniaus oro uosto paslaugų plėtros etapas ir kokybinis pokytis.

„Praėjusių metų rudenį skelbėme konkursą, kurio tikslas buvo rasti partnerius, galinčius įrengti dvi šiuolaikiškas picerijas. Šiuo metu sostinės oro vartuose veikia 11-a restoranų ir kavinių. Pasirinkimas platus – nuo gaminančių karštuosius patiekalus iki siūlančių šviežią greitąjį maistą ar konditerinius gaminius. Siekiame, kad Vilniaus oro uostas taptų patraukliu ir patogiu prekybos bei paslaugų centru, kuriame keliautojai rastų plačią lauktuvių, dovanų ir maisto įvairovę, būtiniausias paslaugas, šiuolaikišką aplinką, ir galėtų mėgautis iki skrydžio likusiu laiku“, – sako Lietuvos oro uostų Komercijos direktorius.

„Charlie Pizza“ tinklą valdančios įmonės „Amber Food“ direktorius Gediminas Balnis sako, kad lankytojai ras ne tik naujų patiekalų, pritaikytų oro uosto lankytojams, bet ir jau pamėgtą meniu bei populiariausias picas. Taip pat galės užsisakyti „čiumpu ir einu“ maisto (angl. grab and go), skirto skubantiems keleiviams.

„Projektuodami picerijas atsižvelgėme į tai, kad jos įsikurs oro uoste ir keliautojai užsuks vedami įvairiausių tikslų. Vieni nori prieš skrydį atsikvėpti, kiti dirba kompiuteriu, todėl sukūrėme patogias erdves, kuriose bus galima ir atsipalaiduoti, ir padirbėti. Išplanavome zonas taip, kad būtų patogios tiek didelėms grupėms, tiek pavieniams asmenims. Žaisminga erdvė buvo numatyta net ir patiems mažiausiems keliautojams“, – pasakoja G. Balnis.

Iš viso Vilniaus oro uoste veikia 11 maitinimo įstaigų, siūlančių skirtingą asortimentą. Tai restoranai, kuriuose galima užsisakyti karštų patiekalų, konditerinių gaminių kepyklėlės, šviežiai ruošiamų sumuštinių baras, alaus barai ir kavinės.

PARAŠYKITE KOMENTARĄ

avatar
  Užsisakyti komentarų pranešimus  
Pranešti apie

Panašūs pranešimai

Lietuvos oro uostų metų pradžia: aptarnauta daugiau nei 1 mln. keleivių

Donatas Andrijauskas

VPT ragina nutraukti Vilniaus oro uosto takų projektavimo sutartį

BNS

„Oro navigacija“ visus skrydžius Lietuvoje valdys nuotoliniu būdu

Donatas Andrijauskas

Skrydžių skaičius Lietuvoje pirmąjį ketvirtį beveik nepakito

Evaldas Činga

Vilniaus oro uoste bus įrengti automatiniai pasienio patikros vartai

Evaldas Činga

Vilniaus oro uosto dovana – galimybė iš arti stebėti lėktuvus

Evaldas Činga

Šis internetinis portalas naudoja slapukus (angl. cookies), kad pagerintų jūsų naršymo kokybę. Slapukus galite atšaukti bet kada. Sutinku Skaityti daugiau

Privatumo ir slapukų politika