Restoranų tinklas „McDonald’s“, bendradarbiaudama su žinomais maisto ekspertais iš Lietuvos, Latvijos ir Estijos, sukūrė unikalius gurmaniškus mėsainius Baltijos šalims. Lietuvoje jau daugelį metų gyvenantis virtuvės šefas italas Gian Luca Demarco kartu su maisto tinklaraštininke iš Latvijos Anna Birmane, dar žinoma kaip Anna Panna, bei maisto tinklaraštininkų komanda iš Estijos „Hungry 4some“ drauge sukūrė originalius receptus specialiai „McDonald‘s“ gurmaniškų mėsainių linijai „Maestro“. Nuo šiandien, rugpjūčio 10 d., naujuosius „Maestro“ mėsainius galima įsigyti visuose „McDonald‘s“ restoranuose Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje.

„Būdami pirmaujančiu restoranų tinklu, visuomet ieškome naujų būdų, kaip nustebinti savo lankytojus ir suteikti jiems nepakartojamų skonio potyrių, kuriuos galima patirti tik „McDonald’s“ restoranuose. Su dideliu jauduliu šiandien pristatome naują mūsų meniu papildymą – „Maestro“ mėsainius, sukurtus bendradarbiaujant su žymiausiais virtuvės šefais ir maisto tinklaraštininkais iš Lietuvos, Latvijos ir Estijos. Tai pirmas kartas, kai maisto gamybos ekspertai iš visų trijų Baltijos šalių dirbo kartu, kad sukurtų bendrą receptą specialiai „McDonald‘s“. Naujieji „Maestro“ mėsainiai sujungia mūsų aukštą ingredientų kokybę ir mėsainių gamybos žinias su ekspertų meistriškumu ir vietine patirtimi, todėl kartu buvo sukurtas unikalus skonis, atspindintis kiekvienos Baltijos šalies savitą temperamentą. Esu tikras, kad naujuosius „Maestro“ įvertins net išrankiausi gurmanai“, – sako „McDonald’s“ generalinis direktorius Baltijos šalyse Vladimir Janevski.

Šefas Gian Luca Demarco (Lietuva), maisto tinklaraštininkė Anna Birmane (Latvija) ir maisto tinklaraštininkų komanda „Hungry 4some“ (Estija), kurią sudaro Kertu Rattus, Rasmus Õisma, Susann Kõomägi, Marleen Valdmaa, drauge sukūrė du originalius „McDonald’s“ gurmaniškų mėsainių linijos „Maestro“ receptus – su jautiena ir su vištiena.

„Mano svajonė buvo pamatyto visą „McDonald‘s“ virtuvę iš vidaus – niekada anksčiau neturėjau tokios galimybės. „McDonald‘s“ restoranuose ir jų virtuvėse galima pamatyti aukščiausią organizavimo ir kokybės lygį, o maisto gaminimo procesas vyksta itin greitai, nes kiekvienas produktas, įrenginys yra savo vietoje ir yra patogi gaminimo eiga. Mėsainių kūrimo procesas buvo ir savotiška pramoga. Kartu su Latvijos ir Estijos atstovais išragavome daugybę produktų ir netgi juokavome, kad tiek prisivalgėme, kad net ragauti nebegalime. Mes visi turėjome labai aiškias idėjas, kokie turėtų būti nauji mėsainiai – kas norėjo vienų ingredientų, kitiems buvo svarbu, kad būtų tam tikri padažai. Kurti mėsainius „McDonald‘s“ man didelė garbė. Tai įrodo, kad pagaliau pasiekiau tą lygį, kur galiu pasakyti, kad pirmaujančiame restoranų tinkle yra mano, kartu su latviais ir estais, kuri mėsainiai“, – teigia virtuvės šefas Gian Luca Demarco.

Naujųjų mėsainių receptai sukurti naudojant tik aukščiausios kokybės „McDonald’s“ tiekėjų ingredientus, įskaitant aukščiausios kokybės jautieną ir vištieną kaip mėsainių pagrindą, šviežias daržoves ir žalumynus, šviežias bandeles ir įvairius padažus. Receptų kūrimas buvo kelių mėnesių trukmės projektas, apimantis ingredientų parinkimą, bandymus ir degustacijas.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

3 skaitytojai (-ų) įvertino

Iki šiol nėra įvertinimų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Rekomenduojami VIDEO

Susiję straipsniai

Reklama

Ar karinių pratybų metu Vilniuje turi būti skelbiama komendanto valanda?

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist