Prie to, kad mieste atsiranda vis nauja ir nauja itališka vietelė vilniečiai jau įprato. Šįkart gyventojai sulaukė naujovės – jau nuo rugpjūčio 13 d. Vilniuje duris atvėrė restoranas pristatantis Šiaurės Indijos patiekalus.
„Rice and Spice” – nauja vietelė Vilniaus gastronomijos žemėlapyje. Šiame restorane galima paragauti įvairių Šiaurės Indijos patiekalų. Meniu rasime ir visiems gerai žinomą vištieną tikka masala, ir „butter“ vištieną bei įvairių avienos patiekalų, naminį panyro sūrį, bulvių paplotėlius ir daug kitų dar neragautų patiekalų.
„Nuostabiai skanūs, sotūs, kokybiški patiekalai. Puiku, kad yra ne tik adaptuotos europiečiams, bet ir autentiškos versijos. Panyro Paratha sužavėjo savo skonių įvairove. Pagrindiniam patiekalui pasirinkau vidutiniškai aštrų (adaptuotą) Butter Panyrą – aštru, bet labai skanu, o tokio puikaus panyro dar neteko ragauti. Vyras pasirinko autentišką (aštrų) Paneer Tikka Masala – puikiai subalansuoti sūrio ir padažo skoniai bei tikrasis aštrumas”, – rašoma žmonių atsiliepimuose.
Restorano aprašyme nurodoma, jog „Rice and Spice“ pristato autentiškus Indijos patiekalus, kurie jau gaminami nuo 1948-ųjų metų. Beje, jame jau apsilankę vilniečiai ne tik giria šią virtuvę, bet ir žada grįžti bei paragauti daugiau išskirtinių patiekalų. Daug jų yra pagaminti pagal šeimos receptą.
„Labai labai patiko, puiki vieta ieškantiems autentiško indiško maisto. Restorane dirba ir patys savininkai, priėmė ir aptarnavo labai svetingai ir šiltai, pasidalino rekomendacijom, papasakojo apie produktus ir sudėtis. Ačiū, tikrai sugrįšim ir rekomenduosime kitiems”, – rekomendacijomis dalinasi vilniečiai.
„Rice and Spice” įsikūrė Naujamiestyje, Švitrigailos g. 8. Restoranas dirba nuo antradienio iki šeštadienio. Darbo dienomis maitinimo įstaiga duris atveria nuo 11 val., o šeštadienį – nuo 13 val.




Idomu ar saugu kiek chemijos ir priedu bus maiste???