Einant šalia T. Ševčenkos g. 16, šalia naujai įsikūrusios kepyklėlės „BKRY”, pastarosiomis dienomis galima buvo pastebėti nusidriekusias eiles. Minios žmonių buvo pasiruošusios daugiau valandos laukti vien tam, kad nusipirkti šviežių sluoksniuotos tešlos gaminių.

Viskas prasidėjo nuo pusryčių. „Seniai norėjome turėti pusryčių vietą. Iš pat pradžių atidarėme LOLĄ – vietą, kur tarp pusryčių pasiūlymų buvo įvairių kepinių: duona, tostai ir pan. Laikui bėgant supratome, kad norime patys bandyti kepti ir, galbūt, savo kepinius pasiūlyti kitiems restoranams” – sako Jonas Čeponis, kepyklėlę valdančios įmonės UAB „Antras taškas” direktorius.

Panašios kepyklos Vilnius dar neturėjo. „BKRY” išskiria tai, kad joje rasime įvairių sluoksniuotos tešlos gaminių. Kepyklos savininkai sąmoningai stengiasi vengti mielinės tešlos bandelių. J. Čeponis pabrėžia, kad tai nestandartinė vieta, kuri nesiūlo nei kanelių, nei macarons sausainių.

„Pirmieji pradėjome gaminti ir prekiauti cruffinais. Matome, kad mūsų konkurentai nustebo ir patys pradėjo daryti tą patį. Mes tik galime pasidžiaugti, nes jeigu kiti pradeda mus kopijuoti – reiškia kažką darome gerai. Turime žmonių, kurie pastoviai keliauja, ragauja kažką naujo, atveža idėjas mums, o mes bandome tą atkartoti. Kepyklėlės šefas 10 metų pradirbo ne Lietuvoje, todėl jam yra pažįstama visai kita, Lietuvoje mažai žinoma kepinių ir kepyklų specifika” – aiškina savininkas.

Kepyklos savininkams yra svarbi ne tik kepinių kokybė, bet ir klientų nuomonė, kuri, pasak savininko, yra pirmoje vietoje. Bendrovė suprato, kad turi problemų su logistika, todėl tais atvejais, kai žmonėms teko 2 valandas laukti eilėje, pasiūlė jiems nemokamai ateiti pavalgyti. „Sprendžiame menkiausius nepasitenkinimus, atsakome į kiekvieną neigiamą komentarą. Norime, kad kiekvienas liktų patenkintas” – priduria verslininkas.

Veganai kol kas kepyklėlėje ras tik veganiškos duonos. Tačiau ateityje turėtų atsirasti daugiau veganiškos produkcijos. Pasak savininko „tikrai yra kur mokytis ir norime pasiūlyti kažką įdomaus, kad tai nebūtų vien tik kažkokia veganiška (ir nebūtinai sveika) „bulka”.

Pandemija kepyklėlės įkūrėjų neišgąsdino, atvirkščiai – paskatino daug dirbti, tam kad pasiekti norimą rezultatą.

Susipažinti su kepyklos asortimentu galima čia.

MadeinVilnius.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „Naujosios medijos grupės“ sutikimo neleidžiama.MadeinVilnius.lt

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

52 skaitytojai (-ų) įvertino

Iki šiol nėra įvertinimų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Rekomenduojami VIDEO

Susiję straipsniai

Reklama

Ar karinių pratybų metu Vilniuje turi būti skelbiama komendanto valanda?

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist