Naujamiesčio V. Šopeno g. 10 veikė „Joffė’s duoninė“, kuri garsėjo savo kepiniais. Nuo šių metų buvusi kavinė keičia koncepciją ir jai bus suteiktas „Virtuvė” pavadinimas. Tai bus tikra maisto, pokalbių ir muzikos virtuvė, kurioje bus galima ateiti papusryčiauti, papietauti ir pavakarieniauti.
„Kas naujo? Dirbsime ilgiau! Kaip ir anksčiau, pusryčiausime, pietausime ir virsime kavą, tačiau vakarais atsuksime kranus, ir plaksime laiko patikrintus kokteilius, o progomis klausysimės selekcijų. Kaip „Much More” catering su meilę maistą Jums gaminame jau daug metų, tad šias patirtis įkursime reguliariame meniu, kuris, tikime, taps jūsų kasdienio džiaugsmo dalimi”, – rašoma naujos maisto vietos socialinių tinklų paskyrose.
„Virtuvė” dirbs tose pačiose patalpose adresu V. Šopeno g. 10 ir lankytojų lauks kasdien nuo 9.00 iki 19.00 val. Iki 15 val. bus tiekiami pusryčiai, o po 15 val. bus galima išsirinkti patiekalų iš pagrindinio restorano meniu.
Čia rasime ir šakšukos ir Prancūzijos klasika tapusį Croque Madame sumuštinį, o vakarais bus galima paragauti lazanijos, chili con carne arba Kijevo kotleto. Valgiaraštyje taip pat sutiksite ir keptos duonos, ir netgi korėjietiškos vištienos.
Buvusi „Joffė’s duoninė“ – tai kavinė Vilniaus Naujamiestyje, įsikūrusi buvusios Joffė šeimos duoninės patalpose. Anot vieno iš Joffė šeimos narių, pirmasis Joffė į Vilnių atvyko iš Prahos dar XVI amžiuje.
