Lietuviai sukūrė brangiausią ir ne tik tuo išskirtinį krokodilienos „Wrapą”. Jeigu galvojate, kad šis patiekalas kažkuo panašus į kebabą – teks nusivilti. „Wraperia Suppa Kebs” komanda tikina, kad greitas maistas ne tik gali, bet ir privalo būti kokybiškas. Todėl auksinis krokodilienos „Wrapas” gaminamas naudojant tokius produktus, kaip gruzdinta krokodiliena, tikras, auškčiausios prabos, valgomas auksas bei trumų padažą.

Aukojama vaikų namams

Auksinis krokodilienos „Wrapas” neatsitiktinai meniu turi kitą pavadinimą Lavish croco lavash aka Robin Hood”. Vieno patiekalo kaina siekia 28,89 eurus, o tai senąja valiuta yra lygu 100 litui. Tačiau, kaip sako „Wraperia Suppa Kebs” vystytojas Karolis Jaruševičius, nors kaina neatrodo itin maža, bet pusė pinigų, už šio egzotinio patiekalo pardavimą, keliaus vaikų namams ir su sunkiomis ligomis kovojantiems fondams.

„Pasirinkome „Lavish croco lavash aka Robin Hood” pavadinimą neatsitiktinai. Lavish reikšmė – išlaidus, o Robinas Hudas tai legendinis herojus, kuris iš pasiturinčių gautas lėšas atiduodavo labiausiai likimo nuskriaustiems. Renkant unikalaus patiekalo pavadinimą ilgų diskusinių kovų neužvirė. Visa mūsų komanda nusprendė prieš kiekvienas Kalėdas pusę gautų pajamų paaukoti vaikams arba ligonius remiantiems fondams”, – ne be pasididžiavimo savo komanda pasakoja K. Jaruševičius.

Itin aukštos kokybės jautiena – tik Vokietijai, Prancūzijai ir Lietuvai

Nemėgstantys egzotinių produktų yra kviečiami pasimėgauti „Wrapais”  bei pitomis su itin kokybiška jautiena ir vištiena.

„Ilgai brandintos tešlos pitos yra vežamos iš Izraelio, nes po ilgų eksperimentų su vietiniais kepejais negavome pageidaujamo rezultato. Aukščiausios – premium – kokybės maltą jautieną naudojame tik mes bei dar keletas įmonių Vokietijoje ir Prancuzijoje. Ši jautiena yra bene brangiausias rinkoje produktas, todėl tik nedaug viešojo maitinimo vystytojų gali sau ją leisti. Tai atsispindi ir meniu nurodytose kainose, kurios yra aukštesnės nei įpratome matyti greito maitinimo sektoriuje”, – pašnekovas pasakoja apie patiekalų ruošimui naudojamus, geriausius kokius tik įmanoma gauti, produktus ir jų kainas.

Nustebinti gali ir kiti ingridientai. Tarkim, neįprastai į „Wrapus” ir pitas dedama fetos sūrio, kepto sezamo, šviežių kalendrų ir bazilikų, net 15 skirtingų rūšių daržovių, o viskas pagardinama tiesiai iš citrinos puselės išspaustomis sultimis.

„Wraperia Suppa Kebs” – lietuvaičių sukurtas naujas prekinis ženklas. Unikali „Wrapų” koncepcija neturi analogų ne tik Lietuvoje, bet ir Baltijos šalyse, Vakarų Europoje. Vilniečiai yra laukiami jaukioje „Wraperijoje”.

Šį rudenį bus atidaryti dar du restoranai sostinėje. Artimiausiu metu bendrovė planuoja agresyvią plėtrą į kitus miestus bei kaimynines šalis.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

0 skaitytojai (-ų) įvertino

Iki šiol nėra įvertinimų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Rekomenduojami VIDEO

Susiję straipsniai

Reklama

Ar per sakurų žydėjimą turi būti draudžiamas eismas Upės gatve?

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist