Maistas

Atsinaujinęs restoranas „Aloha“ siūlo dar daugiau skonių

Vilniuje veikiantis restoranas „Aloha“ lankytojus šiandien pasitinka ne tik visiškai atnaujintu rūbu, bet ir meniu. 2018-ųjų pabaigoje maloniai nustebinęs šiuolaikišku ir jaukiu interjeru, dabar restoranas visus, neabejingus gardžiam maistui, kviečia ragauti naujausių virtuvės kūrybos vaisių.

„Siekiame, kad restorane viskas derėtų. Taigi, atnaujinome ne tik spalvas, bet ir požiūrį į maisto gaminimą ir klientų aptarnavimą. Žinoma, pagrindinį dėmesį skiriame skoniui: tiek populiariausi restorano patiekalai, tiek gardžios naujienos gimsta tik iš šviežiausių produktų“, – restorano veiklos formulę atskleidžia „Aloha“ generalinis direktorius Marius Šiškauskas.

Restorano gardžiausieji

Restorano valgariaštis atsinaujino, tačiau mums įdomu, ar klientų skonių tendencijos? Ar tapo aišku, kokie patiekalai gali būti karūnuoti kaip lankytojų mėgstamiausi?

 

„Norime patenkinti net pačių išrankiausių lankytojų lūkesčius, todėl siekiame, kad mūsų patiekalų skonis įsimintų ilgam. Pačių populiariausių restorano gardėsiu trejetuke rikiuojasi sultingi BBQ šonkauliai, aštuonkojis galiciškai ir naminis mango sūrio pyragas“, – restorano svečių mėgstamiausių patiekalų sąrašu dalinasi M. Šiškauskas.

Restoranas taip pat rekomenduoja išbandyti visiškai naują BBQ šonkaulių, keptų legendiniame malkiniame „Josper“ grilyje, meniu. Restorano lankytojai giria ir gardžius kukurūzinio viščiuko bei vilkešerio patiekalus.

Įkvėpimo pasisemia kelionėse

„Aloha“ restorano meniu naujienas inicijavo pats restorano vadovas M. Šiškauskas, turintis ilgametę patirtį restoranų valdyme. Kartu su virtuvės šefu Vladislavu Kuliginu, kuris taip pat nėra abejingas eksperimentams, jie kūrė, bandė, keitė ir tobulino patiekalus, kol galiausiai šie papuošė naująjį meniu.

 

„Labai mėgstu keliauti, nepraleidžiu nė vienos progos išbandyti lankomų šalių virtuvę. Stengiuosi lankytis tuose restoranuose, kur valgo vietiniai, nes tik tuomet gali patirti tikrą tos šalies virtuvės skonių jūrą. Mano širdis linksta į italų, ispanų virtuves. Gal todėl naujajame meniu gausu Viduržemio jūros regiono virtuvių interpretacijų“, – meniu sudarymo ypatumais dalinosi restorano šefas.

Šefas patikino, jog nenuvils ir tie, kurie nori pajusti tikro Havajų salų įkvėpto skonio – jų laukia lankytojų mėgstamiausias burgeris su plėšyta kiauliena. Dėl šio patiekalo kai kurie „Aloha”  lankytojai specialiai atvyksta į Vilnių!

 

Išskirtinis pusryčių ir dienos pietų meniu

Nieko nuostabaus, kad populiariausi „Aloha“ patiekalai pusryčiams – tradiciniais tampantys – Benedikto kiaušiniai ir kepti varškėčiai. Šalia restorano veikiančio DELFI sporto centro lankytojai po treniruočių užsuka į „Aloha“ pasistiprinti sveikais pusryčiais. Sportininkai dažnai renkasi grikių košę su keptomis daržovėmis ar avižų košę su šviežiomis uogomis.

Verslo pietums, pasak restorano atstovų, siūloma rinktis iš trijų patiekalų: bent vienas mėsiškas, salotos ir  vienas lengvesnis – miltinis ar daržovių. Restorano svečiams pietų metu visada pasiūlomas ir desertas.

Artėjančio šiltojo sezono metu lankytojų laukia dar viena staigmena – naujutėlė lauko terasa.

 

Belieka nuspręsti, kada keliauti į „Aloha“. Ir nesvarbu, ar rinksitės dienos pietų meniu, ar patiekalus iš valgiaraščio, visi restorano patiekalai gaminami tik iš šviežių produktų.

Adresas: Ozo g. 14C
Darbo laikas: I-V: 08.00-22.00, VI-VII: 09.00-22.00
FB: https://www.facebook.com/RestoranasAloha/
Tinklalapis: www.aloha.lt

Paruošta bendradarbiaujant su restoranu „Aloha“

 
Įvertink šį straipsnį
Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!
6 skaitytojai (-ų) įvertino
Iki šiol nėra įvertinimų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Užsisakyti komentarų pranešimus
Pranešti apie
guest
0 Komentarai
Atsiliepimai
Peržiūrėti visus komentarus
Rekomenduojamas VIDEO
Back to top button