Jau netrukus į kiekvieno namus pasibels 2023-ieji metai ir pasižiūrėkime, ko meilės srityje gali tikėtis kiekvienas zodiako ženklas. Panašu, jog 2023-ieji atneš daug netikėtumų visiems ženklams, o ypač suklusti turėtų Avinas, Mergelė ir Šaulys. Trumpai perbėkime kiekvieną ženklą ir kas jo laukia.

Avinas: kitąmet avinų meilės fronte laukia itin teigiamų pokyčių metas. Jų lauks daug galimybių susipažinti su nauju žmogumi ir net proga užmegzti ilgalaikius santykius. Šio ženklo atstovai turės puikią progą daugiau sužinoti apie save ir savo poreikius meilėje.

Jautis: 2023-ieji bus jaučio gyvenimo meilės augimo ir puoselėjimo metai. Bus puikus laikotarpis tyrinėti jausmų gilumą ir eksperimentuoti su naujomis išraiškos formomis. Atsivers galimybių langas išspręsti kai kurias praeities problemas.

Dvyniai: kiti metai šio ženklo atstovams bus dosnūs – tai bus jų  praturtėjimo metai. Tai bus puiki proga pažinti save ir ieškoti naujų būdų išreikšti meilę. Dvyniai taip pat turės galimybę susipažinti su naujais žmonėmis ir užmegzti naujus santykius, tačiau būkite atidūs, nes kur vaikšto pinigai, tikros meilės paieškos gali būti miglotos.

Vėžys: ateinantys metai bus emocijų metai, tad šio ženklo žmonės turėtų pagilinti santykius, išmokti efektyviai tvarkytis su emocijomis, išmokti visapusiškai ir nuoširdžiai mylėti. Pasižiūrėti, o kaip jaučiasi šalia esantis mylimas žmogus.

Liūtas: 2023-ieji Liūtams bus savęs pažinimo metai. Kiti metai Liūtams suteiks galimybę išmokti pažinti save ir atrasti tikrąją meilės prasmę. Liūtai turės galimybę priimti savo silpnybes ir plėtoti naujas meilės išraiškos formas.

Mergelė: 2023-ieji Mergelėms bus mokymosi metai. Tai puiki galimybė Mergelėms išmokti pasitikėti savimi ir kitais, išsiugdyti naujas išraiškos formas, išmokti efektyviai ir besąlygiškai mylėti.

Svarstyklės: kaip banaliai beskambėtų, tačiau svarstyklėms kiti metai bus pusiausvyros metai. Svarstyklėms atsiras proga užmegzti darnius ir subalansuotus santykius su mylimu žmogumi, išmokti efektyviai reikšti savo jausmus ir atrasti tikrąją meilės prasmę.

Skorpionas: 2023-ieji Skorpionams bus permainų metai: bus unikali proga išmokti pasitikėti savimi ir mylėti, atrasti naujus intymumo lygius bei užmegzti stabilius ir ilgalaikius santykius.

Šaulys: kitąmet šaulių laukia išsivadavimas, kuomet jiems atsivers puiki galimybė išmokti mylėti laisvai ir nerūpestingai, užmegzti nuoširdžius santykius, atrasti tikrąją meilės prasmę.

Ožiaragis: 2023-ieji bus Ožiaragių brendimo metai. Tai puiki proga Ožiaragiams meilėje išmokti priimti brandžius ir atsakingus sprendimus, užmegzti stabilius santykius ir susidėti tvirtus pamatus ateičiai.

Vandenis: Vandenių laukia puikūs augimo metai, kuomet jiems Tai atras naujų būdų išreikšti meilę, išmokti priimti kitus tokius, kokie jie yra bei atrasti tikrąją meilės prasmę.

Žuvys: 2023-ieji Žuvims bus susitaikymo metai. Tai puiki galimybė Žuvims išmokti atleisti ir susitaikyti su praeitimi, atrasti naujus intymumo lygius ir eksperimentuoti su naujais meilės išraiškos būdais.

Parengta pagal užsienio spaudą

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

11 skaitytojai (-ų) įvertino

Iki šiol nėra įvertinimų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Rekomenduojami VIDEO

Susiję straipsniai

Reklama

Ar per sakurų žydėjimą turi būti draudžiamas eismas Upės gatve?

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist