Pristatome šio savaitgalio (gruodžio 2-4 d.) TOP 10 renginių anonsą.

1. Tarptautinė Kalėdų labdaros mugė

Kur? Rotušė Kada? Gruodžio 3 d. (šeštadienis)

Įsigydami Kalėdų dovanas galite padėti šventes švęsti ir kitiems. Apsilankę mugėje sužinokite Lietuvoje įsikūrusių ambasadų švenčių tradicijas, paragaukite išskirtinių patiekalų, o įsigydami smagių dovanų paremkite tuos, kuriems šios šventės sunkesnės.

2. Vilniaus čiuožykla

Kur? Lukiškių kalėjimas Kada? Gruodžio 2-4 d.

Vilniaus ledo čiuožykla šį sezoną keliasi į atgaivintą Lukiškių kalėjimo kompleksą.

Kalėdos sostinėje neįsivaizduojamos be ledo čiuožyklos atviram ore. Lukiškių kalėjimas 2.0 žiemą taps traukos centru, kur buriasi čiuožinėjimo, kerlingo ir kitų žiemos pramogų entuziastai. Vilniaus čiuožykla 2.0, esanti adresuLukiškių skg. 6, parodys viską, ką Vilniaus miestas žiemą turi geriausio.

3. Kalėdinė mugė 2022

Kur? Litexpo Kada? Gruodžio 3 d. (šeštadienis) nuo 10:00 val.

Kalėdinė mugė Vilniuje – tai puiki proga vienoje vietoje įsigyti visas reikalingas Kalėdines dovanas sau ir savo artimiesiems. Šioje kalėdinėje mugėje po vienu stogu susirinks dizaineriai, kūrėjai, amatininkai bei maisto produktų gamintojai iš visos Lietuvos.

Būti stilingu ne tik šventiniu laikotarpiu jums padės Lietuvos dizainerių kurti rūbai ir mažų butikų atvežti deriniai. Ieškantiem natūralumo – mugės prekeiviai galės pasiūlyti lino, šilko ar vilnos gaminių. Savo mažuosius taip pat galėsite papuošti stilingais bei šiltais aksesuarais.

4. Kalėdų skambesys atviroje prezidentūroje

Kur? Prezidentūros kiemas Kada? Gruodžio 4 d. (sekmadienis) nuo 16:00 val.

4 sekmadienius iš eilės, nuo 15.00 val. visus užsukusius lankytojus vaišinsime karšta arbata, nuo 16.00 val. klausysimės chorų ir jų atliekamo Kalėdinio repertuaro, o taip pat nepamiršime ir lietuviškų advento dainų, bei senovinių tradicijų. Kiekvieną sekmadienį pasirodymus pradėsime įžiebiant advento vainiko žvakę.

Gruodžio 4 d. 16.00 val. -Vilniaus Šv. Jonų bažnyčios gospel choras.

5. IMANY | VOODOO CELLO

Kur? Koncertų salė „Compensa“ Kada? Gruodžio 2 d. (penktadienis) nuo 20:00 val.

Užburianti, meilės kupina sąjunga tarp gilaus balso tembro ir aštuonių violončelių – taip būtų galima apibūdinti naują Imany šou „Voodoo Cello“, kurį ji pristatys šių metų gruodžio 2 d. Vilniuje ir gruodžio 3 d. Palangoje. Pasaulinį pripažinimą pelniusi soulo žvaigždė atliks į muzikos istoriją įėjusius „Radiohead“, Donna Summer, Hozier, Bob Marley ir kitų atlikėjų hitus.

6. Naujosios Vilnios Kalėdinės eglės įžiebimo šventė

Kur? Naujosios Vilnios kultūros centras Kada? Gruodžio 2 d. (penktadienis) nuo 18:00 val.

18 val. Naujosios Vilnios kultūros centro Didžiojoje salėje Jūsų laukia šventinis benruomenės vaikų ir jaunimo meno kolektyvų koncertas.

19 val. aikštėje prie Naujosios Vilnios kultūros centro pastato – eglės įžiebimo ceremonija, susitikimas su Kalėdų Seneliu, bendras eglutės įžiebimas, Kalėdinės mugės pramogos ir daug daug nepamirštamų įspūdžių!

7. Balsių Kalėdų skverelio įžiebimo šventė

Kur? Bubilo gatvė 8 Kada? Gruodžio 2 d. (penktadienis) nuo 1900 val.

Mažais žingsneliais į Balsius ateina Kalėdos. Gruodžio 2 d. 19 val. įžiebkime Balsių Kalėdų skverelį laukdami jaukių, taikių Kalėdų.

8. Akropolio Kalėdinės mugės atidarymo šventė

Kur? Akropolis Kada? Gruodžio 3 d. (šeštadienis) nuo 12:00 val.

Kalėdinės mugės atidarymas ir malonios staigmenos „Akropolyje“ jau šį šeštadienį, 12 val.! Užsuk pasigaminti žavių šventinių atributų, išsirinkti išskirtinių kalėdinių dovanėlių ir pasimėgauti pakilia, šventine atmosfera. 

9. Nemokamas renginys „Triušių paroda“ 

Kur? Vilnius Outlet Kada? Gruodžio 3-4 d.

Artėjantys 2023-ieji – Triušio metai O šie mieli gyvūnai – ypatingi: jie švelnūs, ramūs, budrūs, bet kartu – labai greiti, sumanūs, kantrūs ir ypač atsakingi. Todėl ateikite pasisemti visų gerųjų 2023-ųjų simbolio savybių bei aplankykite nemokamą triušių parodą Vilnius Outle.

10. DĖK’ui šventė: dalinamės žiemos garderobu

Kur? Klaipėdos g. 2 Kada? Gruodžio 3 d. (šeštadienis) nuo 11:00 val.

DĖK’ui butikas Žydų gatvėje užsidarė – tegyvuoja DĖK’ui galerija! Pirmasis susitikimas naujoje DĖK’ui erdvėje Vilniaus senamiestyje – jau šį šeštadienį!

Gruodį pradėsime dalindamiesi žiemos garderobu: paltais, striukėmis, megztukais, kepurėmis, šalikais, pirštinėmis, batais, kojinėmis…

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

10 skaitytojai (-ų) įvertino

Iki šiol nėra įvertinimų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Rekomenduojami VIDEO

Susiję straipsniai

Reklama

Ar karinių pratybų metu Vilniuje turi būti skelbiama komendanto valanda?

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist